Альтернативні методи лікування дегенеративно-дистрофічних уражень суглобів: пошук триває

В даному матеріалі представлений короткий огляд аналітичного дослідження Y.Henrotin, в якому було показано позитивний вплив неомилюваних сполук авокадо і сої Піаскледин на метаболізм хряща, синовіальної мембрани, і субхондральної зони кістки при остеоартриті. В роботі викладені, структуровані і проаналізовані результати випробувань з надійних баз даних Pubmed та Scopus в період з 1981 по 2016 роки. В огляд включено 11 досліджень in vitro і на тваринах. Згідно з даними цього огляду, неомилювані сполуки авокадо і сої глобально впливають на суглоб і можуть «розривати» всі 3 патологічні замкнуті кола, що зв'язують хрящ, субхондральну кістку і синовіальну мембрану. Наведені експериментальні дані пояснюють механізм дії Піаскледину.

Henrotin