Дослідження ERADIAS: рандомізоване контрольоване дослідження ефекту неомилюваних сполук авокадо і сої (Піаскледин) на структурну модифікацію при остеоартриті кульшового суглоба

Оцінювалася здатність неомилюваних сполук авокадо і сої Піаскледин виробництва Laboratoires Expanscience сповільнювати рентгенологічне прогресування клінічних проявів коксартрозу. Дане дослідження було проспективним, рандомізованим, подвійним сліпим, паралельним, плацебо-контрольованим, тривалість дослідження становила 3 роки.

Читати далі

Симптоматична ефективність неомилюваних компонентів авокадо / соєвих бобів (препарат Піаскледин 300) при лікуванні остеоартриту колінних і кульшових суглобів

Проспективне паралельно-групове багатоцентрове подвійне сліпе плацебо-контрольоване дослідження включало 164 хворих з первинним OA колінних (n = 114) або кульшових (n = 50) суглобів. Тривалість дослідження склала 6 місяців з подальшим спостереженням хворих протягом 2 місяців.

Читати далі

Симптом-модифікуюча дія препарату Піаскледин 300 мг при остеоартрозі колінних суглобів

Багатоцентрове подвійне сліпе дослідження порівняння ефективності щоденного застосування препарату Піаскледин в дозі 300 або 600 мг і плацебо.

Читати далі

Альтернативні методи лікування дегенеративно-дистрофічних уражень суглобів: пошук триває

В даному матеріалі представлений короткий огляд аналітичного дослідження Y.Henrotin, в якому було показано позитивний вплив неомилюваних сполук авокадо і сої Піаскледин на метаболізм хряща, синовіальної мембрани, і субхондральної зони кістки при остеоартриті.

Читати далі

Неомилювані сполуки авокадо та сої у веденні остеоартриту

В даному матеріалі представлений огляд РКІ по Піаскледину. Неомилювані сполуки авокадо і сої (Піаскледин) мають більші перспективи у веденні пацієнтів з остеоартритом, завдяки їх хондропротекторним, анаболічним, антикатаболічним і протизапальним властивостям.

Читати далі